Doorgaan naar inhoud

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Als je op werkdagen voor 13:00 uur besteld wordt het dezelfde dag verstuurd met DHL.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Elke werkdag van 10:00 tot 11:00 uur is het mogelijk om je bestelling op te halen. Dit is aan te geven bij de bezorgmethode. Je ontvangt een e-mail als je bestelling klaar ligt. Het is niet mogelijk om zonder online bestelling te komen. Dit doen wij vanuit ons magazijn als extra service.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn binnen Nederland €5,95. Bestel je voor €75,- aan leuke producten dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Ik wil nog een artikel bij mijn bestelling toevoegen, kan dat?

Je kunt het beste even telefonisch contact met ons opnemen om te kijken of het nog mogelijk is. Wij zijn van 9:00uur tot 13:00uur telefonisch bereikbaar op 088 678 5 678.

Wij kunnen geplaatste bestellingen niet wijzigen of annuleren.

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Binnen 14 dagen is het mogelijk om je product(en) te retourneren. Wil je dan een e-mail sturen naar sales@6seven8.com met welke producten je retour wilt sturen en het ordernummer. Wanneer wij geen mail hebben ontvangen kunnen we helaas je retour niet in behandeling nemen. De retourkosten zijn voor je eigen rekening. Je kunt het retour sturen naar: 

6seven8
Twijnstraweg 63
2941BW Lekkerkerk

Als wij het retour binnen hebben ontvang je binnen 14 dagen je bedrag van je geretourneerde product(en) retour.

Heb je een artikel wat beschadigd of foutief is geleverd dan zijn de retourkosten natuurlijk voor onze rekening. Meld dit even bij de mail die je stuurt dan nemen we contact met je op.

Kan mijn product als cadeau verpakt worden?

Ja zeker! Als je in de winkelwagen bij opmerkingen aangeeft dat het een cadeau is, pakken wij het graag in.