Doorgaan naar inhoud

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd is 1-3 werkdagen. Wij streven ernaar om de bestellingen die voor 13:00 uur besteld worden dezelfde dag te versturen met DHL.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Elke werkdag is het mogelijk om je bestelling op te halen. Dit is aan te geven bij de bezorgmethode. Je ontvangt een e-mail als je bestelling klaar ligt. Het is niet mogelijk om zonder online bestelling te komen. Dit doen wij vanuit ons magazijn als extra service.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn binnen Nederland €7,95. Bestel je voor €75,- aan leuke producten dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Ik wil nog een artikel bij mijn bestelling toevoegen, kan dat?

Je kunt het beste even telefonisch contact met ons opnemen om te kijken of het nog mogelijk is. Wij zijn van 9:00uur tot 13:00 uur telefonisch bereikbaar op 088 678 5 678.

Wij kunnen geplaatste bestellingen niet wijzigen of annuleren.

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Binnen 14 dagen is het mogelijk om je product(en) te retourneren. Stuur een e-mail naar sales@6seven8.com met welke producten je wilt retourneren en het ordernummer. Wanneer wij geen mail hebben ontvangen kunnen we helaas je retour niet in behandeling nemen.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je kunt het retour sturen naar: 

6seven8
Twijnstraweg 63
2941BW Lekkerkerk

*Wanneer je bestelling gratis is verzonden en je een gedeelte retourneert, worden de verzendkosten van €7,95 automatisch met de openstaande retourkosten verrekend.

Als wij het retour binnen hebben ontvang je binnen 14 dagen het bedrag van je geretourneerde product(en) retour.

Heb je een artikel wat beschadigd of foutief is geleverd, dan zijn de retourkosten natuurlijk voor onze rekening. Neem even contact met ons op, dan zoeken wij graag een oplossing.

Kan mijn product als cadeau verpakt worden?

Ja zeker! Als je in de winkelwagen bij opmerkingen aangeeft dat het een cadeau is, pakken wij het graag in.