Doorgaan naar inhoud
Zwart in je interieur? Gewoon doen!

Zwart in je interieur? Gewoon doen!

Gewoon doen, zwart kan altijd!
Zwart in je interieur? Ik hoor je denken, 'wordt dat niet snel somber, donker en saai'? Zeker niet! Het vraagt om een dosis lef, maar het eindresultaat zal verbluffend zijn. Lees je mee? Wij vertellen je graag hoe je zwart kunt toevoegen aan jouw interieur.

Matchen - combineren daar is de kleur zwart prefect voor! 
Zwart is een kleur dat je goed kunt combineren met andere kleuren. Hartstikke handig, wanneer jij je bestaande interieur een nieuwe look wilt geven. Vaak is het helemaal niet nodig om je gehele woonkamer op zijn kop te zetten. Met de juiste accessoires in verschillende kleuren en materialen kom je al een heel eind. 

Kijk maar!
De kleur zwart matcht heel goed met een tafel waarvan het blad gemaakt is van mangohout. Dit zorgt voor een mooi contrast, waardoor de bruintint en de zwarte accessoires allebei eruit springen. Op je salon of eettafel is het leuk om accessoires te gaan groeperen. Hiervoor zijn ontzettend veel verschillende manieren, maar fout doen dat kan niet. Dit keer hebben wij gekozen voor een vaas van aardewerk, een tafellampje en een metalen kaarsenhouder. Om het contrast te versterken, zijn bruine droogbloemen zoals Hazenstaartjes mooi in de zwarte vaas. Overigens is de kleur zwart ook waanzinnig met accessoires van mangohout. Nog even een taupe kleurige kaars in de kaarsenhouder en voilà - niets meer veranderen! 


Zwart verder uitbreiden in je interieur?
Gewoon doen! Je hoeft niet hele muren zwart te verven of alles in je huis te veranderen. Begin klein en ga steeds een stapje verder tot dat jij vindt dat het een mooi geheel is. En wist je dat je de kleur zwart ook goed kan combineren met velvet. Ze noemen het ook wel fluweel of velours. Doe jij mee met deze trend? Wij vinden deze combinatie van zwart en velvet echt supertof! Bovendien is deze champagne kleurige bank Jula ook echt een waanzinnige blikvanger. Je shopt haar bij Kick Collection. 

Finish touch!
Gooi nog een lekker zacht plaid op je bank, kussens erbij, kaarsjes aan en genieten maar! Vind je het toch nog lastig, op de webshop kun je alle zwarte accessoires in één opslag zien. Klik dan hier. Bij elk product staat een sfeerfoto, waardoor je een goed beeld krijgt hoe je een accessoire kunt decoreren in je huis. Maar onthoudt, de kleur zwart is een alleskunner en kan dus altijd!

Heb je vragen, stel ze gerust en stuur even een mailtje naar sales@6seven8.com 

Volgend artikel Richt je wandkast in met populaire accessoires van 6seven8!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden