Doorgaan naar inhoud
Richt je wandkast in met populaire accessoires van 6seven8!

Richt je wandkast in met populaire accessoires van 6seven8!

Droom jij ook van een prachtige wandkast in je huis gevuld met mooie accessoires? Yes yes yes - i do! In een wandkast kun je accessoires of andere belangrijke spullen showen. Maar met wandkast 'Hugo" van Kick Collection daar kan je werkelijk alle kanten mee op. Bovendien ziet de wandkast er van zichzelf door de visgraatinleg er al fantastisch uit. Zie jij 'm al staan in je woonkamer? Droom nog maar even verder, want wij laten je ook graag zien hoe je deze wandkast kunt inrichten met mooie accessoires. 

Let's go! Wandkast 'Hugo' heeft meerdere open vlakken. Het is leuk om aan de slag te gaan met mooie accessoires. Vazen, waxinelichthouders, kandelaars of misschien kies jij wel voor een fotolijstje of een tof ornament. Deze kast heeft een moderne, industriële uitstraling en daardoor is het juist leuk om aan de slag te gaan met accessoires van aardewerk.

Zie bijvoorbeeld de kruik vaas. Vind je de kleur too-much? De kruikvaas is ook verkrijgbaar in het grijs. De kleurencombinatie wit en zwart doet het ook altijd goed. Kijk maar naar de witte u-vorm vaas. Deze combinatie is echt onwijs mooi! De witte vaasjes zijn er in drie verschillende uitvoeringen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om er een groepje van te maken. 


Flikkerende lichtjes! Natuurlijk mogen kaarsenhouders niet ontbreken in een wandkast. De combinatie van glas en hout is heel mooi. Kijk hieronder maar! Door te spelen met verschillende kleuren, kan je een accessoire meer in de schijnwerpers zetten. Kies één of twee accentkleuren en laat deze tinten terugkomen op verschillende plekken. Hierdoor maak je van de wandkast een mooi geheel. 

Kaarsenhouders 6seven8📷 Kick collection

Heb jij nog vragen of wil je advies over het inrichten van een wandkast of een andere plek in je huis of tuin? Let us know! Op de webshop vind je ook een "Shop the look" pagina. Laat je inspireren en kijk welke accessoires er mooi in je huis staan. Kom je er niet uit, 6seven8 helpt je graag.

Vorig artikel Zwart in je interieur? Gewoon doen!
Volgend artikel Haal de herfst in huis met sfeervolle accessoires!

Opmerkingen

Linda Kroos - juli 5, 2022

Wat een tof blog! Je krijgt gelijk zin om te shoppen en je huis te veranderen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden