Doorgaan naar inhoud
Gusta - Vase The World

Haal de herfst in huis met sfeervolle accessoires!

Dag zomer en hallo herfst! 
De zomer is nu echt voorbij en de periode van gezelligheid, brandende kaarsjes, plaids, kussens, vallende blaadjes, kastanjes, eikeltjes en pompoenen is weer aangebroken. Een nieuw seizoen, dat is toch het perfecte excuus om je interieur te veranderen met nieuwe accessoires! Maar hoe haal jij die warme - knusse herfstsfeer in huis? Lees mee en zie hoe je jouw interieur klaar maakt voor de herfst. 

Flikkerende kaarsen 
Lichtjes uit - kaarsjes aan! Met deze sfeervolle figuurkaarsen creëer je gemakkelijk een knusse, warme, sfeervolle plek in je huis. Bovendien zien ze er geweldig uit! Deze kleuren en het mooie ribbel-patroon, wij zijn fan! Groepeer kaarsen op je dressoir, op tafel of in je slaapkamer. Zet ze op een mangohouten plank of een metalen plateau en maak er een gezellig plekje van. Nu moet je alleen nog even je favoriet uitkiezen. Wij voorspellen dat dat niet makkelijk zal zijn, want eigenlijk zijn alle nieuwe figuurkaarsen té gek!

Gusta figuurkaarsen Gusta Figuurkaarsen Gusta figuurkaarsen

Warme - herfst - kleuren!
Het is tijd om je huis te decoreren met warme kleuren. Groen, bruin, oranje, okergeel, dat zijn dat zijn echte herfstkleuren. Natuurlijk hoef je jouw huis niet te veranderen in kleurenexplosie. Met een kleine aanpassing heb je in een mum van tijd een gezellig - sfeervol plekje in je huis gecreëerd. Kijk je mee?

Gusta waxinelichthouders
Groen in je interieur!

Heb jij al groene accessoires in huis? Het leuke van groene woonaccessoires is dat je je interieur eenvoudig een nieuwe uitstraling kunt geven! Groen is een frisse, rustige kleur die je mooi kunt combineren. Kies een toffe kaarsenhouder uit, steek de kaarsjes aan en decoreer een mooi groen plaid over je bank.
Gusta servies
Kaarsenhouders Light & Living

It's so good to be home!

Mooie woonaccessoires zijn belangrijk voor een sfeervol en stijlvol interieur. Ze worden tenslotte niet voor niets de finishing touch genoemd! Decoreer je huis met bruin-tinten. Zet je favoriete waxinelichthouders bij elkaar, een satijnen vaas op je dressoir en gooi wat kussens en een warm plaid op je bank. Kom maar op met die fijne momenten. 

Vase the World
Gusta waxinelichthouders
Sfeerfoto's van de klant!
Wij vinden het erg leuk om sfeerfoto's te ontvangen. Hoe gaat dat in zijn werk: Maak een foto van je bestelde woonaccessoires. Je kunt deze foto's sturen via Instagram en/of Facebook. Natuurlijk vinden wij het helemaal geweldig als je deze foto's online wilt delen. Vergeet ons niet te taggen. Stuur je liever een mailtje, dat mag altijd! sales@6seven8.com

 
Lieve groet, 6seven8
Vorig artikel Richt je wandkast in met populaire accessoires van 6seven8!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden