Doorgaan naar inhoud
1 + 1 GRATIS OP ALLE KUSSENS!
1 + 1 GRATIS OP ALLE KUSSENS!
Altijd een mooi gedekte tafel!

Altijd een mooi gedekte tafel!

Kijk maar snel mee, want ongetwijfeld gaat je hart hier sneller van kloppen! 6seven8 heeft een nieuwe serviesserie aan de collectie toegevoegd en deze lijn is supertof. Met deze collectie van aardewerk ziet jouw tafel er binnen een handomdraai mooi uit. Niet alleen bij speciale gelegenheden of feestdagen, maar met servies van aardewerk ziet jouw tafel er elke avond fantastisch uit. 


De servies favorieten van 6seven8
Ja echt waar, deze nieuwe lijn behoord echt tot de favorieten van 6seven8. Als je ons ergens blij van kan maken, dan is het wel van een servieslijn die de show op jouw tafel steelt. Beeld het je maar in, doe je ogen maar dicht en fantaseer hoe dit servies op jouw tafel zal staan.

"Prachtig taupe-kleurig servies van aardewerk omringt met mooie accessoires.
Een schaal vol met donkerbruin stokbrood en in stukjes gesneden farcaccia brood. Als voorgerecht een klein kommetje gevuld met de lekkerste zelfgemaakte groetensoep. Een lekker biefstukje met rijke jus op dat prachtige bord als hoofdgerecht. De kleinste bordjes liggen vol met haricoverts die gerold zijn in een plekje ontbijtspek. In het diepe bord, liggen aardappelkroketjes waar de stoom nog vanaf komt. En heb je nog wat ruimte over? Verwen jezelf in het kleinste kommetje met een bolletje vanille-ijs". 


Let's go! 
Dek je tafel maar snel en geniet van het moment samen. Voor het ontbijt, lunch of diner? Met dit servies kun je werkelijk alle kanten op. Combineer de gehele servieslijn met elkaar voor een uitnodigende, sfeervolle tafelsetting. Maar bij 6seven8 zijn we natuurlijk ook dol op accessoires, dus geven we je bij al ons keramieken servies ook nog leuke inspiratiefoto’s mee voor toffe combinaties. 
 

Volgend artikel Zwart in je interieur? Gewoon doen!

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden